Hétvégi étlapunk, konyhafőnökünk ajánlásával:
– Gyöngytyúkleves vele főtt zöldségekkel csigatésztával
– Gyömbéres sütőtök krémleves parmezánchipsszel
– Babos zakuszka zöldségekkel pirítóssal
– Ludaskása birsalmás köményes lilakáposzta salátával
– Sült kacsacomb fűszeres szilvamártással burgonya pürével
– Sertés tarja fehérboros burgonyás káposztával
– Juhtúrós galuska harcsapaprikással
– Csülökpörkölt tarhonyával csemege uborkával
– Vörösboros szarvasragu angol zellerrel gombával röszti burgonyával
– Csirkés pesztós fettuchini
– Gombás töltött palacsinta panco morzsában paprikás mártásban
– Házi narancsos mákos szelet
Az ételek mellett, etyeki borok színe java, házi készítésű frissítők, etyeki kávé.
Érdemes asztalt foglalni, honlapunkon, vagy telefonon
+36 30 132 5220