Ünnepi hétvége

Hétvégi étlapunk, konyhafőnökünk ajánlásával:

– Gyöngytyúkleves vele főtt zöldségekkel csigatésztával

– Gyömbéres sütőtök krémleves parmezánchipsszel

– Babos zakuszka zöldségekkel pirítóssal

– Ludaskása birsalmás köményes lilakáposzta salátával

Sült kacsacomb fűszeres szilvamártással burgonya pürével

– Sertés tarja fehérboros burgonyás káposztával

– Juhtúrós galuska harcsapaprikással

– Csülökpörkölt tarhonyával csemege uborkával

– Vörösboros szarvasragu angol zellerrel gombával röszti burgonyával

– Csirkés pesztós fettuchini

– Gombás töltött palacsinta panco morzsában paprikás mártásban

– Házi narancsos mákos szelet

Az ételek mellett, etyeki borok színe java, házi készítésű frissítők, etyeki kávé.

Érdemes asztalt foglalni, honlapunkon, vagy telefonon

+36 30 132 5220

 

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT

  • Kedvezményezett neve: Recefice Jégműhely Kft.
  • Projekt címe: Recefice Jégműhely Kft. vállalkozás-fejlesztése
  • Szerződött támogatás összege: 3 951 268 Ft
  • támogatás mértéke (%-ban): 70% (vissza nem térítendő támogatás)

Projekt tartalmának bemutatása:
A projekt során a GINOP Plusz-1.2.2-22 kódszámú, „Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című pályázati felhívás keretein belül a Recefice Jégműhely Kft. teljes körű fejlesztése valósult meg.
A projekt célja a vállalkozás etyeki telephelyén működő étterem technológiai fejlesztése új eszközök beszerzése által, valamint külső megjelenésének javítása és kapacitásának bővítése ingatlan beruházás megvalósításával.

Fejlesztési céljai:
– külső megjelenés javítása (tetőfelújítás, szigetelés)
– új konyhai gépek beszerzése
– új légtechnikai gépek beszerzése
– információs-technológiai eszközök beszerzése

A beruházások megvalósítása hozzájárult a technológiai fejlődéshez, szélesebb vevői kör kiszolgálásához, a színvonalasabb ellátás biztosításához.

Projekt befejezési dátuma:
2023.09.30.

Projekt azonosító száma:
GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00266