Szeptember végén

Hétvégi étlapunk, konyhafőnökünk ajánlásával:

Füstös tormás burgonyaleves sertéshússal

Zöldborsókrémleves mentás túrógombóccal baconmorzsa

Kacsa tepertőkrém kerti zöldségekkel pirítóssal

Füstölt csülök terinne főtt burgonyával tormával csemege uborkás vinegrettel

Magvas mustáros sertés tarja sült fokhagymás burgonyapürével

Omlós kacsacomb narancsmártással főtt sült burgonya, rukkola saláta

Baconos articsókás rizottó pirított csirkehússal

Vörös pesztós csirkefalatok tagliatellével

Baconbe göngyölt edami sajt panko morzsában almás diós céklasaláta, házi tökmagmajonézzel

Chilis babos lencseragu angolzellerrel chedarral, savanyított jalapeno paprikával, tejföllel

Házi zacher szelet

Az ételek mellett, etyeki borok színe java, házi készítésű frissítők, etyeki kávé.

Érdemes asztalt foglalni, honlapunkon, vagy telefonon

+36 30 132 5220

 

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT

  • Kedvezményezett neve: Recefice Jégműhely Kft.
  • Projekt címe: Recefice Jégműhely Kft. vállalkozás-fejlesztése
  • Szerződött támogatás összege: 3 951 268 Ft
  • támogatás mértéke (%-ban): 70% (vissza nem térítendő támogatás)

Projekt tartalmának bemutatása:
A projekt során a GINOP Plusz-1.2.2-22 kódszámú, „Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című pályázati felhívás keretein belül a Recefice Jégműhely Kft. teljes körű fejlesztése valósult meg.
A projekt célja a vállalkozás etyeki telephelyén működő étterem technológiai fejlesztése új eszközök beszerzése által, valamint külső megjelenésének javítása és kapacitásának bővítése ingatlan beruházás megvalósításával.

Fejlesztési céljai:
– külső megjelenés javítása (tetőfelújítás, szigetelés)
– új konyhai gépek beszerzése
– új légtechnikai gépek beszerzése
– információs-technológiai eszközök beszerzése

A beruházások megvalósítása hozzájárult a technológiai fejlődéshez, szélesebb vevői kör kiszolgálásához, a színvonalasabb ellátás biztosításához.

Projekt befejezési dátuma:
2023.09.30.

Projekt azonosító száma:
GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00266