Szeptember közepe

Hétvégi étlapunk Dudok János konyhafőnökünk ajánlásával:

– Orjahúsleves vele főtt zöldségekkel eperlevéllel
– Sárgaborsókrémleves fűszeres ropogós csicseriborsóval

-Füstölt csülök terrine főtt burgonyával, tormával, csemegeuborkás mustáros öntettel
-Ricottás szélesmetélt serrano sonkával
-Sült paprikás sertéstarja kolbászos kukorica salsaval
-Panko morzsás sertésszelet magvas mustáros burgonyapürével, parmezános rukkolával
-Baconos, articsókás rizottó, pirított csirkehússal
-Chilis babos lencseragu angol zellerrel, cheddarsajttal savanyított jalapeno paprikával

-Meggyes mandulás crumble csokoládé fagyival

Az ételek mellett, etyeki borok színe java, házi készítésű frissítők, etyeki kávé.
Érdemes asztalt foglalni, honlapunkon, vagy telefonon
https://rezeda-terasz.hu/rezeda-terasz-foglalas/
+36 30 132 5220 

Kevesebb jelenjen meg

— itt: RezeDa Terasz.

 

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT

  • Kedvezményezett neve: Recefice Jégműhely Kft.
  • Projekt címe: Recefice Jégműhely Kft. vállalkozás-fejlesztése
  • Szerződött támogatás összege: 3 951 268 Ft
  • támogatás mértéke (%-ban): 70% (vissza nem térítendő támogatás)

Projekt tartalmának bemutatása:
A projekt során a GINOP Plusz-1.2.2-22 kódszámú, „Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című pályázati felhívás keretein belül a Recefice Jégműhely Kft. teljes körű fejlesztése valósult meg.
A projekt célja a vállalkozás etyeki telephelyén működő étterem technológiai fejlesztése új eszközök beszerzése által, valamint külső megjelenésének javítása és kapacitásának bővítése ingatlan beruházás megvalósításával.

Fejlesztési céljai:
– külső megjelenés javítása (tetőfelújítás, szigetelés)
– új konyhai gépek beszerzése
– új légtechnikai gépek beszerzése
– információs-technológiai eszközök beszerzése

A beruházások megvalósítása hozzájárult a technológiai fejlődéshez, szélesebb vevői kör kiszolgálásához, a színvonalasabb ellátás biztosításához.

Projekt befejezési dátuma:
2023.09.30.

Projekt azonosító száma:
GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00266