Hétvégi étlapunk Dudok János konyhafőnökünk ajánlásával:
– Füstölt csülkös bableves ropogós káposztával
– Gomba erőleves zöld fűszeres palacsintametélttel
– Sörtésztában sült sertés tarja basmati rizzsel, házi majonézzel
– Zöldfűszeres kecskesajttal töltött csirkemell, joghurtos céklasaláta, főtt sült burgonya
– Mézes narancsos kacsamell falatok diós rizottóval
– Sertésszűz vörös cheddar mártásban, gratin burgonyával
– Belga sörös marharagu bagettel
– Panko morzsás hortobágyi palacsinta tejfölhabbal
– Zöldborsókrémes, mascarponés tagliatelle parmezánnal
– Francia csokoládé kocka
Az ételek mellett, etyeki borok színe java, házi készítésű frissítők, etyeki kávé.
Érdemes asztalt foglalni, honlapunkon, vagy telefonon
+36 30 132 5220