Október második hétvége

” Vannak bizonyos eledelek, amelyeknek jóízű elfogyasztásához szinte nélkülözhetetlen a vendég.”

(Krúdy Gyula)

Konyhafőnökünk, Dudok János hétvégi ajánlata:

Marhagulyás
Kakukkfüves bazsalikomos paradicsomleves

Rozé kacsamell lilakáposztakrémmel, mogyorós kápiapaprikával
Penne arabiata pirított csirkehússal, parmezánnal
Baconos bazsalikomos csirkemell mézes chilis sütőtök zöldborsó pürével
Roston sült fogas filé chedarros fokhagymás tallérburgonyával
Chili con carne édesburgonya hasábbal, limos tejföllel, savanyított jalapeno paprikával
Zöldségragus gnocchi mozzarellával

Mogyorókrémes profiterol mascarponés mázzal
Házi mákos narancsos szelet

Az ételek mellé kiváló etyeki borokat, söröket, házi limonádét, szörpöket, etyeki kávét kínálunk!
Mindenkit szeretettel várunk!

 

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT

  • Kedvezményezett neve:
    Recefice Jégműhely Kft.
  • Projekt címe:
    Recefice Jégműhely Kft. vállalkozás-fejlesztése
  • Szerződött támogatás összege:
    3 951 268 Ft
  • támogatás mértéke (%-ban):
    70% (vissza nem térítendő támogatás)

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt során a GINOP Plusz-1.2.2-22 kódszámú, „Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című pályázati felhívás keretein belül a Recefice Jégműhely Kft. teljes körű fejlesztése valósult meg.

A projekt célja a vállalkozás etyeki telephelyén működő étterem technológiai fejlesztése új eszközök beszerzése által, valamint külső megjelenésének javítása és kapacitásának bővítése ingatlan beruházás megvalósításával.

Fejlesztési céljai:

– külső megjelenés javítása (tetőfelújítás, szigetelés)
– új konyhai gépek beszerzése
– új légtechnikai gépek beszerzése
– információs-technológiai eszközök beszerzése

A beruházások megvalósítása hozzájárult a technológiai fejlődéshez, szélesebb vevői kör kiszolgálásához, a színvonalasabb ellátás biztosításához.

Projekt befejezési dátuma:
2023.09.30.

Projekt azonosító száma:
GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00266