Májusi Borangoló hétvége

Hétvégén hozzánk is elborangolhattok, várunk szeretettel, ízletes ételekkel:

-Marhagulyás
-Minestrone leves spagettivel, parmezánnal
-Kardamomos mangóleves pörkölt pisztáciával

-Padlizsánkrém pirítóssal zöldségekkel
-Fűszeres olajban érlelt camember sajt
-Libamáj mousse

-Ricottaval és spenóttal töltött ravioli tejszínes fokhagymás mártásban
-Áfonyás gombás szarvasragu, burgonya krokett
-Sült kolbászok, füstölt-sajtos majonézes kukoricasaláta steakburgonya
-Fűszeres sertésfalatok tócsnival, fokhagymás tejföllel, reszelt sajttal
-Sloppy joe hot dog (fűszeres paradicsomos marharagu, frankfurti virsli, cheddar sajt, bacon) csípős steak burgonya

-Fehércsokis málnás sajttorta
-Narancsos capuccino szelet

Ételekhez jól passzoló etyeki borokat, desszerthez etyeki kávét ajánlunk. A SZÖRPISVAN esemény ihlette szörpök is állandó kínálatunkba kerültek.

 

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT

  • Kedvezményezett neve: Recefice Jégműhely Kft.
  • Projekt címe: Recefice Jégműhely Kft. vállalkozás-fejlesztése
  • Szerződött támogatás összege: 3 951 268 Ft
  • támogatás mértéke (%-ban): 70% (vissza nem térítendő támogatás)

Projekt tartalmának bemutatása:
A projekt során a GINOP Plusz-1.2.2-22 kódszámú, „Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című pályázati felhívás keretein belül a Recefice Jégműhely Kft. teljes körű fejlesztése valósult meg.
A projekt célja a vállalkozás etyeki telephelyén működő étterem technológiai fejlesztése új eszközök beszerzése által, valamint külső megjelenésének javítása és kapacitásának bővítése ingatlan beruházás megvalósításával.

Fejlesztési céljai:
– külső megjelenés javítása (tetőfelújítás, szigetelés)
– új konyhai gépek beszerzése
– új légtechnikai gépek beszerzése
– információs-technológiai eszközök beszerzése

A beruházások megvalósítása hozzájárult a technológiai fejlődéshez, szélesebb vevői kör kiszolgálásához, a színvonalasabb ellátás biztosításához.

Projekt befejezési dátuma:
2023.09.30.

Projekt azonosító száma:
GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00266