Május 4 – 5

Hétvégi étlapunk a konyhafőnökünk ajánlásával:

-Marhagulyásleves

-Édesburgonyakrémleves ropogós hagymával

-Vörösbabos zakuszka kerti zöldségekkel pirítóssal

-Grillezett camembert sajt kuszkuszsalátával

-Csirkepaprikás galuskával tejfölös uborkasaláta

-Penne arabiata pirított csirkehússal

-Bolognai lasagne

-Snidlinges tejfölben érlelt csirkemell panko morzsában jázmin rizzsel

-Házi sajtburger steak burgonyával 

Etyeki borok színe java,házi készítésű frissítők, etyeki kávé.

A kiváló ételek, italok mellett a zenei Ínyenceknek is kedveskedünk, ugyanis organikus melódiákkal festjük alá a gyönyörű etyeki tájat.

Érdemes
asztalt foglalni, honlapunkon, vagy telefonon

+36 30 1325220

 

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT

  • Kedvezményezett neve: Recefice Jégműhely Kft.
  • Projekt címe: Recefice Jégműhely Kft. vállalkozás-fejlesztése
  • Szerződött támogatás összege: 3 951 268 Ft
  • támogatás mértéke (%-ban): 70% (vissza nem térítendő támogatás)

Projekt tartalmának bemutatása:
A projekt során a GINOP Plusz-1.2.2-22 kódszámú, „Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című pályázati felhívás keretein belül a Recefice Jégműhely Kft. teljes körű fejlesztése valósult meg.
A projekt célja a vállalkozás etyeki telephelyén működő étterem technológiai fejlesztése új eszközök beszerzése által, valamint külső megjelenésének javítása és kapacitásának bővítése ingatlan beruházás megvalósításával.

Fejlesztési céljai:
– külső megjelenés javítása (tetőfelújítás, szigetelés)
– új konyhai gépek beszerzése
– új légtechnikai gépek beszerzése
– információs-technológiai eszközök beszerzése

A beruházások megvalósítása hozzájárult a technológiai fejlődéshez, szélesebb vevői kör kiszolgálásához, a színvonalasabb ellátás biztosításához.

Projekt befejezési dátuma:
2023.09.30.

Projekt azonosító száma:
GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00266