Május 11-12

Hétvégi étlapunk a konyhafőnökünk ajánlásával:

-Jókai bableves

-Hideg eperleves banános csokihabbal

-Kolbászos tojáskrém kerti zöldségekkel pirítóssal

-Szárnyas brassói savanyúsággal

-Cigány pecsenye vajas petrezselymes burgonyával

-Csirkecomb paprikás galuskával tejfölös uborkasaláta

-Fokhagymás tejben érlelt sertéskaraj paprikás lisztben sütve burgonya pürével

-Fűszeres gombakrémmel töltött palacsinta panko morzsában paprikás mártásban

-Roston sült harcsafilé füstölt sajttal és salátával

-Házi somlói kocka

Etyeki borok színe java, házi készítésű frissítők, etyeki kávé.

Érdemes
asztalt foglalni, honlapunkon, vagy telefonon

+36 30 1325220

 

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT

  • Kedvezményezett neve: Recefice Jégműhely Kft.
  • Projekt címe: Recefice Jégműhely Kft. vállalkozás-fejlesztése
  • Szerződött támogatás összege: 3 951 268 Ft
  • támogatás mértéke (%-ban): 70% (vissza nem térítendő támogatás)

Projekt tartalmának bemutatása:
A projekt során a GINOP Plusz-1.2.2-22 kódszámú, „Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című pályázati felhívás keretein belül a Recefice Jégműhely Kft. teljes körű fejlesztése valósult meg.
A projekt célja a vállalkozás etyeki telephelyén működő étterem technológiai fejlesztése új eszközök beszerzése által, valamint külső megjelenésének javítása és kapacitásának bővítése ingatlan beruházás megvalósításával.

Fejlesztési céljai:
– külső megjelenés javítása (tetőfelújítás, szigetelés)
– új konyhai gépek beszerzése
– új légtechnikai gépek beszerzése
– információs-technológiai eszközök beszerzése

A beruházások megvalósítása hozzájárult a technológiai fejlődéshez, szélesebb vevői kör kiszolgálásához, a színvonalasabb ellátás biztosításához.

Projekt befejezési dátuma:
2023.09.30.

Projekt azonosító száma:
GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00266