Dűlőbisztró hétvége

Nézzétek meg a helyszínen vagy online a Rezeda kisfilmet a bisztró menük készítéséről! 

 Az ételeket a vendégszakács, Egri Zsolt (Szakács Olimpia, csapattag) és Dudok János konyhafőnök készíti: 

 Határon innen 

• Erdei gombakrémleves etyeki kecskesajttal és sonkával, a környék zöldfűszereivel 

• Sous-vide sertésszűz kacsamájjal, aszalt paradicsomos tarhonya ,,rizottóval” és paprikás szósszal 

• Levendulás csokoládétorta bodzás körteraguval és magvas ropogóssal 

 Őszi harmóniák (LISZT- ÉS LAKTÓZMENTES) 

• Korhely halászlé füstölt grillezett harcsával, zöldség-spagettivel, tejfölhabbal és lyoni káposztával 

• Rosé kacsamell-steak, grillezett camembert-rel, zöldborsópürével és házi burgonyalepénnyel 

• Csodás őszi szilvás crumble torta, narancsos-chilis szőlő-chutneyval és vaníliafagylalttal 

 Indián nyár (VEGA) 

• Forró gesztenyés paszternákkrémleves, fűszeres hajdinaropogóssal és szarvasgomba olajjal 

• Grillezett kecskesajt sárgabarackos sütőtök chutneyval és gránátalmás, quinoás zöldsalátával 

• Házi túrógombóc karamellás, pirított morzsával, görög joghurttal és bazsalikomos mazsolaraguval 

Saját készítésű szörpökkel, forró rozé kardamommal, etyeki borokkal, sörökkel, etyeki kávéval várunk mindenkit szeretettel a RezeDa Bisztróban 

 A Music by: @Szepesvariszabolcs (deep/melodic/organic house)