Nézzétek meg a helyszínen vagy online a Rezeda kisfilmet a bisztró menük készítéséről!
Az ételeket a vendégszakács, Egri Zsolt (Szakács Olimpia, csapattag) és Dudok János konyhafőnök készíti:
Határon innen
• Erdei gombakrémleves etyeki kecskesajttal és sonkával, a környék zöldfűszereivel
• Sous-vide sertésszűz kacsamájjal, aszalt paradicsomos tarhonya ,,rizottóval” és paprikás szósszal
• Levendulás csokoládétorta bodzás körteraguval és magvas ropogóssal
Őszi harmóniák (LISZT- ÉS LAKTÓZMENTES)
• Korhely halászlé füstölt grillezett harcsával, zöldség-spagettivel, tejfölhabbal és lyoni káposztával
• Rosé kacsamell-steak, grillezett camembert-rel, zöldborsópürével és házi burgonyalepénnyel
• Csodás őszi szilvás crumble torta, narancsos-chilis szőlő-chutneyval és vaníliafagylalttal
Indián nyár (VEGA)
• Forró gesztenyés paszternákkrémleves, fűszeres hajdinaropogóssal és szarvasgomba olajjal
• Grillezett kecskesajt sárgabarackos sütőtök chutneyval és gránátalmás, quinoás zöldsalátával
• Házi túrógombóc karamellás, pirított morzsával, görög joghurttal és bazsalikomos mazsolaraguval
Saját készítésű szörpökkel, forró rozé kardamommal, etyeki borokkal, sörökkel, etyeki kávéval várunk mindenkit szeretettel a RezeDa Bisztróban
A Music by: @Szepesvariszabolcs (deep/melodic/organic house)