Augusztus közepe

Kedves Vendégeink,

A hétvégi menü:

Jókai bableves

Erdei gombaleves sajtropogóssal

Házi kacsa tepertőkrém zöldségekkel, pirítóssal

Omlós kacsacomb lilakáposzta krém, hagymás pirított burgonya

Vörösboros vaddisznópörkölt házi burgonyafánkkal

Csirke souvlaki tzatzikivel és steakburgonyával

Spenótos füstöltsajtos gnocchi

Tépett sertéshús tortillaban/bbqszósz, lilahagyma, uborka, paradicsom, jégsaláta, majonéz, cheddar sajt

Mogyorókrémes profiterol vaníliával

Az ételek mellett, etyeki borok színe java, házi készítésű frissítők, etyeki kávé.

#melodic#saturday#dj

A zenei Ínyenceknek is kedveskedünk,ugyanis organikus melódiákkal festjük alá a gyönyörű etyeki tájat.Lazuljatok velünk!

@Szepesvariszabolcs/Deep/Melodic/Organic/Progressive house

Az esemény díjtalan!

Érdemes asztalt foglalni, honlapunkon, vagy telefonon

+36 30 132 5220

Várunk mindenkit szeretettel!

 

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT

  • Kedvezményezett neve: Recefice Jégműhely Kft.
  • Projekt címe: Recefice Jégműhely Kft. vállalkozás-fejlesztése
  • Szerződött támogatás összege: 3 951 268 Ft
  • támogatás mértéke (%-ban): 70% (vissza nem térítendő támogatás)

Projekt tartalmának bemutatása:
A projekt során a GINOP Plusz-1.2.2-22 kódszámú, „Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című pályázati felhívás keretein belül a Recefice Jégműhely Kft. teljes körű fejlesztése valósult meg.
A projekt célja a vállalkozás etyeki telephelyén működő étterem technológiai fejlesztése új eszközök beszerzése által, valamint külső megjelenésének javítása és kapacitásának bővítése ingatlan beruházás megvalósításával.

Fejlesztési céljai:
– külső megjelenés javítása (tetőfelújítás, szigetelés)
– új konyhai gépek beszerzése
– új légtechnikai gépek beszerzése
– információs-technológiai eszközök beszerzése

A beruházások megvalósítása hozzájárult a technológiai fejlődéshez, szélesebb vevői kör kiszolgálásához, a színvonalasabb ellátás biztosításához.

Projekt befejezési dátuma:
2023.09.30.

Projekt azonosító száma:
GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00266