Augusztus első hétvége

Szeretettel ajánljuk Dudok János konyhafőnökünk hétvégi a’ la carte étel kínálatát:

Nyirségi gombócleves
Joghurtos áfonyaleves

Szezámmagos bundás mozzarella sajt héjjas steak burgonyával, bazsalikomos paradicsommártogatóssal

Roston sült csirkemell salátával, balzsamecetes mézes öntettel

Csabai karaj francia salátával, steak burgonyával

Paprikás grill kolbász hot dog kifliben grill paprikás kapros majonézzel, savanyított lilahagymával, ropogós hagymával, madársalátával

Chili tál /sült édesburgonya, chili con carne, cheddar sajt, szeletelt pepperóni, limos tejföl/

Fehérboros mousse szelet

Ételeinkhez kiváló etyeki borokat, söröket, kávét, házi szörpöket ajánlunk!
Várunk mindenkit szeretettel!

 

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT

  • Kedvezményezett neve:
    Recefice Jégműhely Kft.
  • Projekt címe:
    Recefice Jégműhely Kft. vállalkozás-fejlesztése
  • Szerződött támogatás összege:
    3 951 268 Ft
  • támogatás mértéke (%-ban):
    70% (vissza nem térítendő támogatás)

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt során a GINOP Plusz-1.2.2-22 kódszámú, „Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című pályázati felhívás keretein belül a Recefice Jégműhely Kft. teljes körű fejlesztése valósult meg.

A projekt célja a vállalkozás etyeki telephelyén működő étterem technológiai fejlesztése új eszközök beszerzése által, valamint külső megjelenésének javítása és kapacitásának bővítése ingatlan beruházás megvalósításával.

Fejlesztési céljai:

– külső megjelenés javítása (tetőfelújítás, szigetelés)
– új konyhai gépek beszerzése
– új légtechnikai gépek beszerzése
– információs-technológiai eszközök beszerzése

A beruházások megvalósítása hozzájárult a technológiai fejlődéshez, szélesebb vevői kör kiszolgálásához, a színvonalasabb ellátás biztosításához.

Projekt befejezési dátuma:
2023.09.30.

Projekt azonosító száma:
GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00266