Április 27 – 28

Hétvégi étlapunk a konyhafőnökünk ajánlásával:

 

-Sertéshúsos Palóczleves

-Bazsalikomos Paradicsomleves rizsszem tésztával, sajtchips-el

-Spárgával töltött csirkemell füstös sajtmártásban jázmin rizs

-Baconbe göngyölt sertésszűz erdei gombamártással burgonya krokett

-Egészben sült sertéskaraj fővadász módra (szárnyasmáj, zöldborsó, barnamártás)

-Vörösboros marhalábszárpörkölt galuskával

-Juhtúrós galuska szalonnapörccel

-Joghurtos mangószelet

 

Etyeki borok színe java, házi készítésű frissítők, etyeki kávé. A kiváló ételek, italok mellett a zenei Ínyenceknek is kedveskedünk, ugyanis organikus melódiákkal festjük alá a gyönyörű etyeki tájat.  

Érdemes asztalt foglalni, honlapunkon, vagy telefonon

https://rezeda-terasz.hu/rezeda-terasz-foglalas/

+36 30 132 5220

 

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT

  • Kedvezményezett neve:
    Recefice Jégműhely Kft.
  • Projekt címe:
    Recefice Jégműhely Kft. vállalkozás-fejlesztése
  • Szerződött támogatás összege:
    3 951 268 Ft
  • támogatás mértéke (%-ban):
    70% (vissza nem térítendő támogatás)

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt során a GINOP Plusz-1.2.2-22 kódszámú, „Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című pályázati felhívás keretein belül a Recefice Jégműhely Kft. teljes körű fejlesztése valósult meg.

A projekt célja a vállalkozás etyeki telephelyén működő étterem technológiai fejlesztése új eszközök beszerzése által, valamint külső megjelenésének javítása és kapacitásának bővítése ingatlan beruházás megvalósításával.

Fejlesztési céljai:

– külső megjelenés javítása (tetőfelújítás, szigetelés)
– új konyhai gépek beszerzése
– új légtechnikai gépek beszerzése
– információs-technológiai eszközök beszerzése

A beruházások megvalósítása hozzájárult a technológiai fejlődéshez, szélesebb vevői kör kiszolgálásához, a színvonalasabb ellátás biztosításához.

Projekt befejezési dátuma:
2023.09.30.

Projekt azonosító száma:
GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00266