Adventi Piknik

Nagy szeretettel mutatjuk be a Léránt Pince badacsonyi ürmös borát, amely titkos családi recept alapján készült “folyékony medicina“!

Dudok János konyhafőnök a lá carte ajánlata:

Gyöngytyúkleves zöldségekkel

Korhely harcsahalászlé

Gesztenyekrémleves és mézeskalács mousse

Házi kocsonya főtt tojással és tormával

Töltött káposzta tejföllel

Mézes-mustáros sült, füstölt csülök

Sous vide kacsacomb vörösboros mogyoróhagymával és zelleres burgonyapürével

Házi zserbó

Retró mézes-krémes

Etyeki borászatok széles választékával, saját készítésű szörpökkel, forró rozé kardamommal, etyeki kávéval, sörökkel várunk mindenkit szeretettel a RezeDa Teraszon!

 

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT

  • Kedvezményezett neve:
    Recefice Jégműhely Kft.
  • Projekt címe:
    Recefice Jégműhely Kft. vállalkozás-fejlesztése
  • Szerződött támogatás összege:
    3 951 268 Ft
  • támogatás mértéke (%-ban):
    70% (vissza nem térítendő támogatás)

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt során a GINOP Plusz-1.2.2-22 kódszámú, „Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című pályázati felhívás keretein belül a Recefice Jégműhely Kft. teljes körű fejlesztése valósult meg.

A projekt célja a vállalkozás etyeki telephelyén működő étterem technológiai fejlesztése új eszközök beszerzése által, valamint külső megjelenésének javítása és kapacitásának bővítése ingatlan beruházás megvalósításával.

Fejlesztési céljai:

– külső megjelenés javítása (tetőfelújítás, szigetelés)
– új konyhai gépek beszerzése
– új légtechnikai gépek beszerzése
– információs-technológiai eszközök beszerzése

A beruházások megvalósítása hozzájárult a technológiai fejlődéshez, szélesebb vevői kör kiszolgálásához, a színvonalasabb ellátás biztosításához.

Projekt befejezési dátuma:
2023.09.30.

Projekt azonosító száma:
GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00266